Путер – крем за тело Wild Cherry 200ml

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Wild Cherry

Путер – крем за тело 200ml

Путер – крем за тело Wild Cherry, со масло од какао, шеа и кисело млеко.

Богат со природни растителни масла, за секојдневно потхранување на кожата со нежен мирис на цвет од дива цреша. Се растопува врз кожата, измазнува и длабински подхранува. Концентратот од кисело млеко, го овозможува водо – солениот баланс на кожата и ја хидратира долготрајно.

 

200ml

9 преостанато