Путер-крем за тело Passion Fruit 250ml

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Passion Fruit

Путер-крем за тело 250ml

Со масла од какао, шеа и јогурт

Богато со природни растителни масла за секојдневно потхранување на кожата со вкусна арома на страстно овошје, го подобрува расположението и ја враќа хармонијата на духот и телото.

Се топи врз кожата, ја измазнува и негува во длабочина.

Kонцентратот од јогурт го обновува водениот и маслен баланс на кожата и ја хидрира долготрајно.

250 ml

8 преостанато