Путер крем за тело Јогурт и Розово масло 200мл

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Јогурт и Розово масло

Путер крем за тело Јогурт и Розово масло 200ml

Путер кремот за тело јогурт и розово масло е збогатен со природна розова вода, розово масло од Rosa Damascenа и со концентрат од јогурт за нежна, хидрирана и исклучително мека кожа.

200ml

9 преостанато