Путер-крем за тело Диња и Кајсија 200ml

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

ДИЊА И КАЈСИЈА

Путер-крем за тело

Со масла од какао, шеа и јогурт.

Богат со природни растителни масла за секојдневно потхранување на кожата со вкусен мирис на диња и кајсија, го подобрува расположението и ја враќа хармонијата на духот и телото.

Се топи врз кожата, измазнува и негува во длабочина.

Концентратот од јогурт го воспоставува водениот и маслен баланс на кожата и  ја хидрира долготрајно.

200ml

9 преостанато