Путер крем за тело Cedarwood & Spices

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Путер крем за тело Cedarwood & Spices

Путер крем за тело со медено-сладок мирис  на процветани пролетни цветови, кои создаваат чувство за хармонија и радост.

Дарува целосен комфор на кожата. Комбинацијата од активни состојки го обновува водениот баланс, ја хидратира и прави кожата мека и еластична.

УПОТРЕБА:  Се нанесува врз добро исчистената кожа со масирање до полна апсорпција.

200 мл

6 преостанато