Розово масло абсолутно (100%) во мускал 1 гр.

592 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

A Rose from Bulgaria

Розово масло абсолутно (100%) во мускал

Розово абсолутно масло (100%)

Може да се користи за различни намени

Роза Дамсцена е симбол за богатство и убавина. Неговиот деликатен мирис и дерматолошки својства го прават основна состојка во високата парфимерија и козметика.

РЕФАН ви нуди Розово апсолутно масло во фиолка и во мускал, која ја симболизира хармоничното едниство на женската убавина и единствениот шарм на маслото од Роза.

Внимание: Не го нанесувајте директно на кожа. 

1гр.

9 преостанато