Пилинг сапун-сунѓер Wild Cherry

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Сапун со опојна арома на цвет на дива цреша. Комбинацијата на сунгер и сапун во едно, ја осигурува вашата удобност и задоволство во бањата. Погоден е за секаков тип на кожа.
75 gr

9 преостанато