Пилинг сапун-сунѓер Sea waves

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Пилинг сапун-сунѓер   ве дарува со свеж  мирис,  кој потсетува на   морето.   Наменет за секојдневна хигиена на секаков тип кожа.
75 gr

9 преостанато