Пилинг сапун-сунѓер Passion Fruit

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Сапун со силна арома на страстно овошје. Комбинацијата на сунѓер и сапун во едно, го обезбедува вашето удобство и задоволство во бањата. Погоден за секој тип на кожа.
75 gr

8 преостанато