Пилинг сапун-сунѓер овес и лаванда

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Пилинг сапун-сунѓер со волшебен мирис на полиња од лаванда и овес – елегантен пролетен букет од мириси за вас и вашата бања. Комбинација на сунѓер и сапун нежно влијаат на вашата кожа. Соодветно за секојдневна хигиена која одоговора на сите видови на кожа.
75 gr

9 преостанато