Пилинг сапун-сунѓер Olive

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Пилинг сапун сунѓер “маслинa” – комбинација на глицерински сапун со сунѓер, нежна масажа за вашата кожа, ги отстранува мртвите клетки. Со маслиново масло, кое ја обновува кожата на клеточно ниво.
75 gr

9 преостанато