Пилинг сапун-сунѓер Калинка и папаја

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Сапун со мирис на калинка и егзотично овошје. Аромата се ослободува полека и привлечно. Овозможува удобност во бањата и задоволство за вашата кожа како резултат на масирачкиот ефект на сунѓерот.
75 gr

9 преостанато