Пилинг сапун-сунѓер јогурт и маслина

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Пилинг сапун-сунѓер јогурт и маслина. Комбинација на сунѓер и сапун нежно влијаат на вашата кожа. Соодветно за секојдневна хигиена која одоговора на сите видови на кожа.
75 gr

9 преостанато