Пилинг сапун-сунѓер Goji Berry

95 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Сапунот содржи екстракт од плодови на Goji Berry, растение познато со своите силни антиоксидантни својства.  Погалете ја вашата  кожата со освежувачка арома на плодови и мека пена.
75 gr

9 преостанато