Пилинг сапун-сунѓер Диња и кајсија

120 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Привлечна арома на слатка, зрела диња и сочна кајсија, која полека се ослободува при секоја употреба на сапунот. Апетитен овошен нектар за вашата кожа. Претворете ја вашата бања во тропски рај.
75 gr

9 преостанато