Пилинг сапун со сунѓер Refan’s Rose 75гр

120 ден

Пилинг сапун со сунѓер Refan’s Rose 75гр

 

Сапун кој носи мирис на розово масло.

 

Комбинацијата на сунѓер и сапун обезбедува удобност во бањата. Свеж и миризлив, сапунот е дизајниран за дневна хигиена за сите типови на кожа

75 гр