ПИЛИНГ САПУН Роза од БГ 75gr

95 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

A Rose from Bulgaria

ПИЛИНГ САПУН 75gr

Сапун кој го носи мирисот на маслодајна роза.

Комбинацијата на сунѓер и сапун во едно го осигурува вашето удобство и забава во бањата.

Свеж и ароматичен, сапунот е наменета за секојдневна хигиена на секаков тип кожа.

75gr

9 преостанато