Парфем за дома со ратанови стапчиња Yogurt and Еlderberry 100ml

400 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Јогурт и бозелови бобинки

Парфем за дома со ратанови стапчиња 100ml

 

Пријатно присуство на парфем за расположение и задоволство.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Извадете го капачето од дното на декоративниот конус. Ставете ја вијалата со течност во неа и отворете ја.

Ставете го декоративниот конус со лесен притисок врз основата.

Потопете ги фините стапчиња од ратан во течноста. Неверојатен мирис постепено ќе ја исполнува атмосферата во вашиот дом.

Интензитетот зависи од бројот на поставени стапчиња.

За да го освежите мирисот, се препорачува периодично да се вадат и повторно да се потопуваат стапчињата во течноста од спротивната страна.

100ml

8 преостанато