Парфем Refan Limited Blend 55 ml – WINDY ROSE инспириран од Rose de Vents-L.Vuiton

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Неверојатен цветен букет, кој го собра раскошот на бугарските, француските и турските рози, богатството на розовата арома – ова е ВЕЧНА роза. Комбинација од агруми, цвеќиња, восок, прашкасти, смолести ноти, наспроти позадината на нежен ирис – синото злато од парфимерија, густ и траен мирис со подлога од бел мошус, кедар и лисја од виолет.

Категорија на парфеми: Цветни
Врвни ноти: црна рибизла, зелени ноти, праска
Срцеви ноти: француска роза, турска роза, роза дамаскена, цвет од ирис
Базични ноти: кедар, лисја од виолет, бел мошус, корен на ирис

55 ml

8 преостанато