Парфем Refan Limited Blend 55 ml – SANDY ROSE инспириран од Les Sables Rose-L.Vuiton

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐
Невообичаен мирис со волшебна финост и кадифена мекост на розата, сензуален акцент на дрво од агар, надополнет со шафран, бибер, сандалово дрво и топлина од килибар – ова е SANDY ROSE

Категорија на парфеми: Цветни, ориентални, дрвенести
Врвни ноти: роза, агар
Срцеви ноти: шафран, црн пипер, сандалово дрво
Базни ноти: килибар

55 ml

9 преостанато