Парфем Refan Limited Blend 55 ml – WOOD AND SPICES инспириран од Ombre Nomade-L.Vuiton

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐
Нагласена дрвесна арома, отелотворувајќи го богатиот и густ мирис на агарово дрво со карактеристичните чадени, смолести и балсамични ноти, израснати и модифицирани со малина, шафран, роза и здравец.
Ориентален, дрвен
Врвни ноти: агар, ноти на чад, дрво од бреза, малина
Срцеви ноти: шафран, роза, здравец
Основа: темјан, килибар, балсамични ноти

55 ml

6 преостанато