Парфем Refan Limited Blend 55 ml – VANILLA TOBACCO инспириран од Tobacco Vanilla-T.Ford

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Заводлива комбинација на миризлив тутун, нагласена со дрвенести ноти, тонка и какао, завиткана во слатка ванила.
VANILLA TOBACCO – парфем кој нема да остане незабележан.

Категорија на парфеми: ориентален, зачинет
Врвни ноти: лисја од тутун, ноти од зачини
Срцеви ноти: тонка, мирис на тутун, какао
Базни ноти: дрвенести ноти, ванила

55 ml