Парфем Refan Limited Blend 55 ml – VANILLA & ROSE инспириран од Roses Berberanza-Lancome

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Арома – олицетворение на рубинова роза, пикантни зачини, фини зелени и дрвенести ноти. Розата постепено се повлекува и отстапува слатката ванила, мед, зашеќерени плодови и открива нијанси на шафран, малина и зачадени дрвени ноти.
VANILLA & ROSE – благороден мирис кој плени и пробудува за животот.

Категорија на парфеми: Цветни, слатки, ванила
Врвни ноти: малина, мандарина, розов бибер и лешник
Срцеви ноти: роза, виолет, смоква, ѓумбир, зелени ноти, ноти на мед 
Базични ноти: бензоин, кедар, сандалово дрво, пачули, ванила, мошус

55 ml

8 преостанато