Парфем Refan Limited Blend 55 ml – SMOKY VETIVER инспириран од Portroyal Men-Amouage

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Дрзок морис, отелотворен во почетокот на зелената свежина на лисјата од темјанушки, уникатни дрвенести акорди на богатоит и сложен мирис на ветивер со основа на билки и  ноти на чад.

Категорија на  парфем: дрвенест, ароматичен

Врв: листови на волет

Срце: ветивер

Основа: ноти на чад

55 ml

9 преостанато