Парфем Refan Limited Blend 55 ml – SANTAL & AGAR инспириран од Oud Ispahan-C.Dior

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐
Исклучително богата, нежна и импресивна арома. Неодолива хармонија со мајсторски исткаени ноти на тутун-суви, топол и примамлив, со фон на зачини, смоли, чоколада, карамела, ванила.
Ориентален, цветен, дрвенест, балсамичен
Категорија на мирис на парфемот : ориентален, зачинет, тутун, мед
Врв: лабданум, смолести ноти
Срце: сандалово дрво, агар дрво, роза, пачули
Основа: килибар, балсамични ноти, дрвени ноти
55 ml