Парфем Refan Limited Blend 55 ml – SAFFRON & ROSE инспириран од Noir de Noir-T.Ford

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Воодушевувачки состав на фини и вредни состојки – шафран, индиски јасмин, орхидеи, мистериозен пачули и превез од црна роза го исполнуваат срцето, слатка ванила, мошус, чад и дрвени ноти се чувствуваат во основните акорди.
SAFFRON & ROSE – волшебен мирис кој ги воодушевува сетилата.

Категорија на парфем: Зачинет, дрвенест, кипрест, мошус
Врвни ноти: бел јасмин, божур, роза, орхидеја
Срцеви ноти: шафран, пачули, дабов мов
Базични ноти: ванила, мошус, дрвенести ноти

55 ml

8 преостанато