Парфем Refan Limited Blend 55 ml – MYSTIC TONKA инспириран од Mystery Tobacco-C.Herrera

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐
Мистериозен и мистичен, овој мирис вреди да се поседува. Зачинетите ноти и цитрус на почетокот, збогатени со ароматичен тутун, пачули, ветивер и слатките тонка зрна, го заокружуваат мирисот и му даваат густина и длабочина. Мирис кој ве исполнува со чувство на софистицираност и финеси.
Парфем од категорија на парфеми: ориентален, дрвенест, тутун
Врвот: ѓумбир, пелин, османтус, цитрус
Срце: тутун, ветивер, пачули
Основа: тонка, бензоин, гвајак
55 ml