Парфем Refan Limited Blend 55 ml – METALLIC VANILLA инспириран од Metalique-T.Ford

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Невообичаен почеток на метални ноти, бели цвеќиња, розов бибер и искри од цитруси, наспроти позадината на момина солза и сладок хелиотроп. Возбудлив контраст на деликатна ванила и топло сандалово дрво го нагласува металниот акцент на парфемот.

Категорија на парфеми: Алдехиден, цветен

Врвни ноти: алдехиди, цитрус, розов бибер

Срцеви ноти: глог, хелиотроп, крин

Базични ноти: ванила, сандалово дрво, балсам од перу, килибар

55 ml

8 преостанато