Парфем Refan Limited Blend 55 ml – LEATHER OF TUSCAN инспириран од Tuscan Leather-T.Ford

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Создаден за да се нагласи еротскиот мирис на кожата, олицетворение на елемент од оригиналниот почеток, измешан со животинска мамка и модерни класици. LEATHER OF TUSCAN – миризлив сјај на карактеристична комбинација на шафран, мајчина душица и малина, пред да нурне во богата, топла основа од килибар и велур, исполнета со јасмин и темјан.

Категорија на парфем: Кожа
Врвни Ноти: шафран, мајчина душица, јагода
Срцеви ноти: јасмин
Базични ноти: велур, килибар, дрвени ноти, кожа

55 ml

7 преостанато