Парфем Refan Limited Blend 55 ml – JASMINE & TUBEROSE инспириран од Portroyal Women-Amouage

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Хармонична комбинација на класични цветни ноти на јасмин, тубероза и додадена густина и карактер на парфемните ноти на ванила, тутун и елементи на смола.

Категорија на парфем: ориентален, цветен

Врв: црна рибизла

Срце: јасмин, тубероза

Основа: ванила, тутун

55 ml

9 преостанато