Парфем Refan Limited Blend 55 ml – HOMME 24 инспириран од 24 H – HERMES

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐
Парфем со нова димензија, миризлив израз на нови технологии, специјалитети и ароматични молекули. Чист и свеж со дискретна елеганција. Совршена симбиоза на ладни цитруси, килибар, жалфија, зеленило и метална нијанса. Сувите, топли ноти сугерираат мирис на сено и свежо искосена трева. Се доловува цветен мирис на нарцис и длабока дрвенесто-балсамична сладост на палисандрово дрво.
Парфем категорија на парфеми: Ароматичен, свеж

Врвни ноти се: лимон, црн пипер, зелени ноти, билки
Средни ноти се: килибар, жалфија, метални ноти, цветни ноти, нарцис апсолутно масло
Основни ноти се: палисандрово дрво
Унисекс, за мажи и жени

55 ml

9 преостанато