Парфем Refan Limited Blend 55 ml – FABULOUS LEATHER инспириран од Fuckin Fabulous-T.Ford

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Дрзок, богат мирис почнувајќи со свежа лаванда и жалфија. Нежен ирис, мек допир на кожа и треперлива нота од горчлив бадем се испреплетуваат во волшебна контраст, нагласена со нежен кашмир, топли дрвенести ноти и сензуален килибар.

Категорија на парфем: дрвенест, ароматичен, кожа

Врвни ноти: лаванда, жалфија, бадем

Срцеви ноти: кожа, ирис, ванила, зачинети ноти, мошус, кашмир

Базични ноти: килибар, тонка, дрвени ноти, балсамични ноти

55 ml

3 преостанато