Парфем Refan Limited Blend 55 ml – CYPRESS OF ITALY инспириран од Italian Cypress-T.Ford

900 ден

⭐⭐⭐⭐⭐
Исклучителна комбинација на ароми, почнувајќи од пенливи цитруси, модифицирани со зачинети акорди, проследени со длабок, топол и густ мирис на дрво од чемпрес.
Категорија: дрвенест, ароматичен
Врвни ноти: бергамот, лимон, нане
Срцеви ноти: босилек, дрвени ноти
Базични ноти: чемпрес

55 ml

8 преостанато