Парфем без алкохол рол-он Passion Fruit 10 ml

165 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Passion Fruit

Парфем без алкохол рол-он 10 ml

Лесен и освежувачки мирис на страстно овошје. Пријатно ја парфимира кожата, и прави побудување на сетилата.

10 ml

9 преостанато