Органска розова Вода 125ml Центифолија

350 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Водата е дестилирана од свежи цветови на Rosa Centifolia, одгледани во еколошки чиста област во близина на селото Трничене, Казанлак.

Розовите насади и почви не се третирани со пестициди, вештачки ѓубрива и други синтетички препарати.

9 преостанато