Органска розова Вода 125ml Дамасцена

350 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Водата е дестилирана од свежи цветови на роза, одгледани во еколошко чист регион, покрај селото Трничани – Казанлшко.

Розевите насади и почвите не се третирани со пестициди, вештачки ѓубрива и други синтетички препарати.

9 преостанато