Органска Лавандoва вода LAVENDER 100ml

342 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Органски Води

Органска лавандова вода LAVENDER

Органската вода од лаванда е дестилирана од цвеќињата на ЛАВАНДУЛА АНГУСТИФОЛИЈА МИЛ, одгледувана во еколошки чиста област во близина на селото Тарничене, Казанлак. Растенијата и почвите од лаванда не се третираат со пестициди, ѓубрива и други синтетички препарати. Органската вода од лаванда има смирувачки и освежувачки ефект. Има анти-воспалителни својства, ја навлажнува и ја тонизира кожата. Доаѓа во темно шише со спреј, погодно за употреба. Темното стакло го штити производот од сончева светлина и ги продолжува неговите својства. Пакувањето не дозволува контаминација на содржината и е крајно практично

100 мл

9 преостанато