Омекнувачки лосион за раце Goji Berry

164 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Омекнувачки лосион за раце, погоден за секојдневна употреба.

Лесната консистенција се топи, без да остава масни траги. Екстракт од хималајско гоџи бери ја регенерира кожата, го подобрува клеточниот метаболизам и го забрзува растежот на нови клетки.

Како резултат кожата е повторно мазна и еластична.

75 ml

9 преостанато