Омекнувачки крем за тело Goji Berry

396 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Омекнувачки крем за тело, погоден за интензивна грижа на посува кожа.

Екстракт од хималајско гоџи бери ја регенерира кожата, го подобрува клеточниот метаболизам и го забрзува растежот на нови клетки.

Масло од шеа, богато со незаменливите за кожата витамини а, е и масни киселини, омекнува и хидратира.

Како резултат кожата е повторно мазна и еластична.

200 ml

9 преостанато