OLIVE ROSEMARY Билни Сапуни-Step to Nature-Aromatherapy 120gr

150 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

БИЛНИ САПУНИ – STEP TO NATURE – AROMATHERAPY

OLIVE ROSEMARY

97% природни состојки
обогатени со маслиново масло, розмариново етерично масло и билка розмарин.
Обилната и густа пена на сапунот ја почистува кожата и деликатно ја ексфолира благодарение на розмариновите ливчиња.
Маслиновото масло е со јаки антиоксидантни и хранливи својства. Ја омекнува и заштитува кожата против сушење.
Розмариновото масло има антисептичко и стимулирачко дејство. Тоа масло е од признатите средства за стимулирање на телото и умот во состојба на преумора.
Комбинацијата на  класичниот  зачин розмарин со едно от најкористените растителни  масла – маслиновото, го прават овој сапун од билки перфектен за тонизирачки почеток на денот.
120 g

9 преостанато