Ноќен серум за лице Youthful perfection

426 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Ноќен серум за лице „YOUTHFUL PERFECTION“ е разработен со активната состојка EARLY BOOST PA, која е природен извор на таурин. Ги смалува знаците на замор и ги редуцира темните подочњаци. Збогатен  е со  природна розна вода за хидратирање и смирување на кожата преку ноќта.

50 ml

9 преостанато