Ноќен крем за лице Витамин Ц

487 ден

Антиоксидантен ноќен крем за лице кој се бори со стареењето на кожата и ѝ придава светол, и сјаен надворешен  изглед. Збогатен со витамин С кој ја стимулира синтезата на колаген, ги закрепнува ткивата и го намалува оксидативниот стрес на кожата, предизвикан од факторите на околната средина. Сквалан од маслинка ја потхранува кожата преку ноќта и ја подобрува нејзината еластичност.

50 ml