Ноќен крем за лице Pure Rose Perfection

1,050 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

100% природна серија
100% природен производ
Крем за лице кој истовремено се грижи за вашата кожа преку ноќ и за зоната на околуочниот контур. Молекулата за контрола на стресот neurophroline ™  е првата генерација на козметички производи кои се способни да го блокираат произведувањето на стрес кортизол од кожните клетки и значајно го стимулира хормонот на среќата – ендорфин. Ги намалува црвенилата и темните кругови под очите.

50 ml

9 преостанато