Ноќен крем за лице полжав и роза 50ml

677 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Ја обновува и активира кожата во текот на ноќта.

Комбинацијата од органска вода од Rosa Damascena и екстракт од полжави ја обновува кожата во длабочина и ја регенерира нејзината еластичност.

Содржи бизаболол кој делува  анти-инфламаторно  и смирувачки.

9 преостанато