Подмадувачки ноќен крем за лице Маслинка 50ml

427 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Olive

Подмладувачки ноќен крем за лице 50 ml

Cо екстракт од листовите на маслина, масло од маслинка и колаген.

Специјална грижа за обновување на кожата на лицето и вратот во текот на ноќта.

Екстрактот и маслото од маслинка, богати со антиоксиданси, ги штитат клетките од стареење и ја задржуваат нивната виталност.

Морскиот колаген, витамините A, E и провитаминот B5 ја регенерираат кожата, ја обновуваат нејзината еластичност и ги измазнуваат борите на лицето.

 

50 ml

9 преостанато