Ноќен крем за лице Јогурт и Розово масло

393 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Незаменлива нега при воспалена и надразнета кожа, особено за после изложување на сонце и после солариум. Збогатен со концентрат од роза, розово масло, розова вода и концентрат од јогурт, кои ефективно ја смируваат кожата

30 ml

9 преостанато