Ноќен флуид за лице Men Perfection 50ml

489 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

MEN PERFECTION

Ноќен Флуид за лице ”Men Perfection ”50ml

Лесна емулсија која ја штити кожата од загадената  градска средина  и чадот од цигари.

Комбинацијата од LanacitynTMPF и вода од цвет на ружа формираат  заштитен систем обезбедувајќи полна заштита против загадениот воздух  и  подобрувајќи го сјајот и тонусот на кожата.

50ml

9 преостанато