Млеко за чистење лице Маслинка 200ml

262 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Olive

Млеко за чистење лице 200ml

Висока толеранција на кожата за нежно чистење што ги отстранува нечистотиите и шминката, вклучително и водоотпорна.

Екстракт од маслиново лист и маслиново масло, богато со антиоксиданти, обезбедува заштита од стареење на кожата и ја задржува виталноста на клетките на кожата.

200 мл

9 преостанато