Мицеларна Вода 250ml Маслина

180 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Мицеларна Вода со масло од маслинка и екстракт од сапунски орев.

Длабински прочистува, без да е неопходно плакнење.

Исклучително толерантна формула, ја штити кожата и целосно ги чисти нечистотиите и шминката, вклучувајќи и водоотпорна.

Маслото од маслинка и екстракт од сапунски орев хидрат, освежуваат и омекнуваат.

9 преостанато