Маска за коса Argan & Microbiome 250ml

230 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Argan & Microbiome

Маска за коса 250 ml

Маската ги комбинира негата и на косата и на скалпот. Содржи органско масло од арган и пробиотик активна состојка која ја балансира микрофлората и ја ревитализира косата.
250ml